26 875 Ft

5 liter

Sokoldalúan felhasználható padló – és felülettisztítószer. WC-k, mosdók, WC-csészék, piszoárok és fürdőkádak vízkőmentesítésére és tisztítására is alkalmas gél. Minden felületről hatékonyan távolítja el a vízkövet és az egyéb kálcium lerakódásokat. Mészkő felületeken is használható. Visszaállítja a felületek eredeti állapotát. A gél állapotának köszönhetően a legtöbb felületen biztonságosan alkalmazható mind vízszintes,mind függőleges irányban.

Biztonsági adatlap letöltése

Bio Sani – biztonsági adatlap

Kategória: Címke:

Alkalmazás

A gél feloldja a vízkövet és a rozsdát. Halmazállapotnak köszönhetően a kívánt felületen marad, így hosszabb ideig képes ott hatni, ahol szükség van rá. Használható a WC-csészék lefolyó részén is. Visszaállítja a kezelt felületetek eredeti fényét és csillogását. Biztonságosan használható a biológiailag fertőzött tartályokon, kádakon. A baktérium flóra károsítása nélkül tisztít. A gél rendszeres használatával elérhető a szaniterek, edények, szifonok folyamatos tiszta állapota.

Felhasználás

Használat előtt jól rázza fel. A biztonsági kupak eltávolításához, azt egy időben kell lenyomva tartani és elfordítani. Hagyja hatni az anyagot. Dörzsölje meg a kezelt felületet és öblítse le. A szaniterek állapotának megfelelő szinten tartásához hetente két-három alkalommal javasolt használni.

Fizikai és kémiai jellemzői

Összetétel: foszfátsav és glikolsav
Halmazállapot: gél
Illat: illatos menta
Irritáló hatású
ph 0.1