195 000 Ft

30 liter

Klórtartalmú, lúgos tisztító- és zsírtalanító tisztítószer koncentrátum kézi és gépi tisztításhoz. Alkalmazható rozsdamentes acéltárgyak, falak, grillezők, sütők, gépalkatrészek, üveg és más kemény felületű tárgyak hatékony tisztításához. A klór hatóanyag biztosítja a fehérjék eltávolítását.

Biztonsági adatlap letöltése

Bergosept Clorine – biztonsági adatlap

Kategória: Címke:

Használata

Általános tisztításhoz:
Permetezővel, vagy szivaccsal hordja fel a felületre. Szükség esetén dörzsölje meg a szennyezett felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel.

Habbal való tisztításhoz:
A habot hordja fel a tisztítandó felületre. Szükség esetén dörzsölje meg a szennyezett felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel.

Nagynyomású tisztítógéphez:
Az oldatot hordja fel a tisztítandó felületre. Szükség esetén dörzsölje meg a szennyezett felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel.

Használható rozsdamentes acéltárgyak, padlók, falak, grillezők, sütők, gépalkatrészek stb. hatékony tisztításához,mezőgazdasági létesítményekben, konzervgyárakban, tejipari üzemekben, sütödékben, borfeldolgozókban, palackozókban, élelmiszeripari üzemekben, nagy kapacitású konyhákban, sörfőzdékben, szupermarketekben, tojásfeldolgozókban stb. 1:10-es hígításban kéztiszításra is használható.

Az Bergosept Clorine koncentrátum nagy töménységben sérüléseket okozhat a festett, vagy alumínium felületeken. Használat előtt előbb próbálja ki a készítményt egy nem feltűnő helyen, vagy használjon erősen higított oldatot, majd a felületet alaposan öblítse le. Tartsa be a csomagoláson található előírásokat! Tilos a terméket és annak maradékait talajba, élővízbe és hígítás nélkül közcsatornába juttatni. A hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítani, élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.

Hatóanyag

11,3% nátrium-hipoklorit (150g/l)

A tisztítás után alaposan öblítse le, hogy a felület ne maradjon foltos. A készítmény nem gyullad be, ezért alkalmazható sütödékben, húsfeldolgozókban, állattartó telepeken, palackozókban, különböző ipari üzemekben, nagykapacitású konyhákban, és élelmiszeripari üzemekben. A felületaktív anyagok biológiai úton lebomlanak.

Tulajdonságok

Típus: viszkózus folyadék
Szín: világossárga
Illat: jellegzetes szagú
Sűrűség: (20°C): 1,05-1,10g/cm
pH: 10,5-11,5