16 000 Ft

5 liter

Citromsav alapú általános szanitertisztító, amely kiválóan alkalmazható szaniterek teljes körű tisztítására, csempe, króm, márvány, műanyag, üveg, inox felületek vízkőmentesítésére. Használható mosogatógép, automata mosógép, kávé- és teafőző, vízpárologtató belső vízkőtelenítésére, valamint kisebb jacuzzik esetén is biztonságosan és hatékonyan oldja a vízkövet és eltávolítja a rozsdafoltokat.

Biztonsági adatlap letöltése

NaturA – biztonsági adatlap

 

Kategória: Címke:

Alkalmazása

A terméket szivacs, vagy rongy segítségével vigye fel a kezelendő felületre, majd pár perc hatóidő elteltével törölje le és vízzel öblítse le. Zuhanykabin üvegének tisztításakor töményen vigye fel, majd néhány perc elteltével vízlehúzó segítségével húzza le.

Háztartási gép tisztításakor
hígítási aránya (ha lehet desztillált vízzel) 1:10 – 1:50-ig arányban javasolt, a szennyeződéstől függően. Öntse a tisztítandó eszközbe, néhány percig hagyja hatni, majd többször öblítse át tiszta vízzel.

Automata mosógépnél
2-3 kupakkal tegyen az adagolóba és indítson el egy tetszőleges mosási programot, ruhák nélkül. Utána a szűrőt tisztítsa meg az esetlegesen fennakadt vízkőtől.

Tulajdonságok

Halmazállapot: folyadék
Szín: sárga
Illat: citromos
pH 2.5