23 155 Ft

5 liter

Aktív oldószer bázisú semleges tisztítószer nem ionos adalékokkal és alacsony habzási tulajdonsággal. Kiválóan távolítja el az ásványi olajokat, zsírokat, tintákat, különféle gumikat, gyantákat és műanyagokat. Erős oldószer, amely biztonságos a környezetre és a használójára nézve. Nem mérgező, klórozott oldószer, bróm és glikol éter mentes. Zsírtalanít minden fém illetve ellenálló festékkel bevont felületet. Alkalmazható a cink szilikáton és a legtöbb fémen, mint például az alumínium, a cink és a galvanizált fémek.

Biztonsági adatlap letöltése

Solvex – biztonsági adatlap

Kategória: Címke:
Párolgás után sima fényes védő film réteget hagy maga után (megakadályozva az acél rozsdásodását). Eltávolítja az odatapadt olajos szennyeződéseket, gumit, gyantát és a fekete gumi nyomokat. Eltávolítja a festék és tinta nyomokat is. Eltávolítja a graffitit még a porózus felületekről is.

Alkalmazás

Használja hígítatlan állapotban a felületeken vagy öntse hozzá a rendszerhez. Hagyja néhány percig dolgozni. Utána leöblíthető tiszta vízzel. A felvitel történhet ronggyal vagy ecsettel. Dörzsölje át és öblítse le tiszta vízzel ha szükséges. Festett felületen először végezzen próba tisztítást egy kis területen, és ne hagyja hosszú ideig hatni.

Technikai adatok

Biológiailag 100 % – ban lebomlik.
Erős zsírtalanító hatással rendelkezik.
Magas a lobbanás pontja > 100 ° C